Skip to content

Penjats de peix

31 enero 2010

Penjats de peix

Es Recó (si, amb e i no amb la correcte a de racó), es un restaurant de Son Ferriol. Aquesta barriada és a les afores de Ciutat (Palma). I, si no t’el recomanen, ben díficil és que sàpigues on és i com de bo està.

El seu plat més característic, que el diferencia de la resta de restaurants, són Els penjats. Aquesta proposta són unes broquetes enormes, molt més del que estam avesats a menjar, com la que mostra la fotografia. N’hi ha de carn, per triar entre vadella, pollastre i porc. També pots triar la de peix, com mostra la imatge, o una vegetariana.

Triis la que triis, acabaràs més que ple. La quantitat és suficient per omplir als estómacs més exigents. I si ho prefereixes, cada dia també ofereixen menú a la seua carta.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios
One Comment leave one →
  1. cristina permalink
    8 marzo 2010 23:36

    Querido amigo, primero disculparme por no poder dirigirme a ti en mallorquín, lo siento.Segundo darte las gracias por tan sincera opinión sobre nuestros platos y decirte que cuando quieras estas invitado a probar nuestras almejitas al vino blanco, invitación gratuita , por molestarte en escribir sobre nosotros, imprime este comentario y nos lo presentas cualquier dia que quieras volver a visitarnos.ahhh!!! y tenemos en cuenta la “a” correcta de RACO, gracias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: