Skip to content

Postre de fruits secs

1 febrero 2010

Postre fruits secs

Després d’un fart de menjar et quedes sense gana però, sempre et fa gola i et cap un postre. N’hi ha que sempre trien el mateix però jo, quan sóc a un restaurant, m’agrada demanar la carta i triar un postre diferent i sempre casolà. La majoria dels postres són sempre dolços, suposo que lògic perquè la majoria de menjar que s’ofereix és salat (carns, pastes, peix, amanides,…).

La fotografia mostra una copa amb una bola de gelat dins. No es veu perquè la cobreix un grapat de fruits secs: avellanes, cacauets, anous i panses. I tot regat amb mel per damunt i per enmig. Un grapat de calories, energia necessària per continuar el dia i disfrutar d’una moguda i festiva nit.

Fotografia publicada al Fotolog.

5 comentarios leave one →
  1. 1 febrero 2010 20:26

    Es posible que al principat a un postre de fruits secs li diguin “un Músic”.

    Sap per que te un nom tan curiós?

    gràcies

    DANI

  2. 2 febrero 2010 6:09

    Ara que ho dius… crec recordar que a la carta apareixia amb el nom de músic. Hem fa sobtar el nom, hem va parèixer extrany i diferent, i precisament per això el vaig demanar.

Trackbacks

  1. Postre de fruits secs « Vicente Juan « Postres Blog
  2. Tweets that mention Postre de fruits secs « Vicente Juan -- Topsy.com
  3. Tria el teu postre « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: