Skip to content

Taller d’espart al Campello

1 febrero 2010

VII Taller d’Espart del Campello.

Taller espart

La Colla Muntanyenca i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Campello convoquen el VII Taller d’Espart a desenvolupar el 2010 entre els mesos de febrer a maig. Les classes tindran lloc a la Casa de Cultura els dimarts i dijous de cada setmana, de 18:30 a 20:30 hores.

El curs-taller començarà el el dimarts 2 de febrer, amb la primera classe a l’aula, on es donarà una breu xerrada introductòria del Taller, i s’iniciarà propiament el treball amb l’espart. A les 18:30 a la Casa de Cultura.

Un diumenge de febrer, encara per confirmar, es farà una classe pràctica a les Puntes de Gosàlvez amb la collida de l’espart a la mateixa serra. Ja podeu anar ambientant-vos consultant el video de la collida de l’espart.

Del 3 al 15 de juny es farà una exposició dels treballs realitzats al Taller a la sala-vestìbul de la Biblioteca Municipal del Campello.

El Taller està pensat per a tot tipus de persones, de qualsevol edat, no requerint-se cap experiència prèvia en el treball de l’espart. De fet tots els nivells treballen conjuntament, compartint l’experiència dels alumnes que ja han assistit a edicions anteriors, i l’inestimable saviesa i bon fer dels experts monitors del Taller.

Si esteu interessats en participar en el Taller simplement acosteu-vos un dia de classe, ompliu la fitxa que us donen, i comenceu a treballar l’espart. Al començament del curs es farà un pagament únic de 30 euros per l’assistència al taller.

¡¡ Animeu-vos, us esperem !!

VII Taller d’Espart
Inici de les classes dimarts 2 de febrer
Classes cada dimarts i dijous
Horari de 18:30 a 20:30
Casa de Cultura del Campello

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: