Skip to content

Oferta feina Gerència CJIB per excedència

6 febrero 2010

CJIB

Bones a totes i a tots,

vos envio aquest correu per dos motius; El primer per comunicar-vos que després de 3 anys de feina al CJIB, he decidit fer una pausa. El motiu, és un lloc de feina que m’han ofert per un temps determinat, la veritat és que m’engresca molt el projecte, i la possibilitat de poder sol·licitar una excedència al CJIB i que l’oferta tengui una durada determinada, m’han espitjat a donar aquesta passa.

Per tant no es tracta d’un adéu, sols d’un parèntesis, voldria però, en tot cas, agrair-vos a tots vosaltres el tracte que heu tengut amb mi i la relació humana durant aquests anys al CJIB, tant en l’etapa de gerent com en la de jove associat. L’oportunitat de poder treballar amb tots vosaltres, m’ha enriquit a molts de nivells, escapant al terreny de l’estrictement laboral i professional. Per últim, voldria dir-vos que seguiré participant al CJIB en tot allò que sigui necessari, tant per fer la transició a la nova persona que ocupi la gerència com en activitats puntuals, i com no podia ser d’altre manera en tot allò que vosaltres, responsables d’entitats necessiteu.

El següent motiu, i a conseqüència de l’altre, és enviar-vos, en document adjunt, l’oferta de feina de gerència al CJIB.

Moltes gràcies a tots i fins aviat.


Atentament
Josep Ferrà i Terrassa
Gerent del CJIB.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: