Skip to content

Ensaïmada d’albercoc

11 febrero 2010

Ensaïmada d'albercoc

Entre els postres més típics i populars de l’illa de Mallorca, l’ensaïmada ocupa el primer lloc. Aquest dolç és identificatiu i propi del territori, com l’arrós paella ho és al País Valencià, el pa amb tomàquet a Catalunya o el pescaito frito a Andalusia. Quan vens de Mallorca en avió i esperes per recollir la maleta que has facturat, sempre apareixen columnes de capses d’ensaïmades.

El més habitual és triar entre una ensaïmada amb cabell d’àngel, l’ensaïmada típica, o sense, per la gent que no els hi agrada. Però la creativitat i la innovació, també dins la gastronomia, ofereix diferents combinacions d’ensaïmades: farcides de crema, plenes de xocolata o, com mostra la fotografia d’albercoc. Tots els forns ofereixen aquesta varietat d’ensaïmades, al gust del comprador, encara que la que més es ven continua sent la de cabell d’àngel.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: