Skip to content

Eramus

13 febrero 2010

Erasmus

Hi ha diferents beques per completar els teus estudis superiors (universitaris) fora de la teua Universitat. Per temps limitat, uns quants mesos per unes quantes assignatures, pots anar a una Universitat diferent a la teua per a continuar la teua carrera. Generalment, a nivell d’estudis, resulta un temps perdut. En canvi, com a persona, creixes i t’espaviles per a desemvolupar-te i apanyar-te en un ambient molt diferent al teu.

Hi ha moltes beques que pots triar, segons vullgues partir dins l’Estat Espanyol, a Europa o creuar l’oceà. Erasmus, Séneca o Sócrates són algunes de les beques, però totes resulten miserables i insuficients. Tanmateix, el més habitual és no aprofitar el temps d’estudi i, en canvi, fer turisme i molta molta festa. Això si, tots aprenen la llengua i les costums del lloc on estan becats.

A la fotografia, als companys de feina, ens acompanyen algunes de les becàries Erasmus. Eren una desena, tot dones, casi totes franceses i alguna anglesa. Fins i tot, almenys a Alacant, tenen festes pròpies cada cap de setmana i locals que només obren i fan negoci amb elles i ells.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios
2 comentarios leave one →
  1. 13 febrero 2010 21:52

    No se catalán, pero en la foto se advierte muy buen rollo.

  2. 14 febrero 2010 22:20

    Lo hay, lo hay. Y si quieres comprender todo el texto, puedes probar con el traductor automático de catalán/castellano http://internostrum.com.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: