Saltar al contenido

Carnestoltes 2010

17 febrero 2010

Carnestoltes 2010

El Carnestoltes és una festa pagana, no adherida a la religió cristina, molt popular i molt festiva. Durant la dictadura feixista de Franco, que l’Estat Espanyol va patir durant quaranta anys, el Carnestoltes va ser prohibit per ordre de l’església catòlica.

El Carnestoltes es celebra a casi tots els pobles del món, de formes molt diferents, però totes coincideixen amb la festa al carrer, la relaxació de les normes establertes i la diversió entre la gent. Aquí s’organitza una rua, una desfilada de carrosses pels carrers principals de la ciutat o el poble. Cada carrosa és decorada amb motius més o menys crítics, referents de la societat més propera que ens envolta. I la gent es disfressa per representar un personatge diferent al de cada dia, amb la bona i única intenció de divertir-se al carrer amb la resta de la gent.

A la fotografia m’acompanyen els meus amics d’Iniciativa Dharma, els investigadors a l’illa de la sèrie Lost, el terrorífic Michael Myer, el boig assassí de Halloween, i Roscharch, el no menys boig protagonista del còmic i la pel·lícula Watchmen.

Fotografia publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: