Skip to content

Nachos

22 febrero 2010

Nachos

Els Nachos són un platet mexicà, una entrada típica de la seua cuina. Només són bocins fregits de truita, amb forma de triangle, i coberts de formatge. El seu èxit és la possibilitat de combinar-ho, d’acompanyament amb el més t’agradi, i per tant d’ajustar-ho al gust i les preferències de cada un. Evidentment, el ser un plat molt senzill de fer també ajuda.

Ho pots combinar amb qualsevol dels diferents tipus de formatges que hi ha, i amb més d’un tipus de formatge al mateix temps. Amb alvocat (aguacate), olives negres, crema de iogurt, salsa de tomata, carn picada o maihonesa són alguns dels afegits més típics que enriqueixen un plat de nachos. Bon profit!

Fotografia publicada al Fotolog.

4 comentarios leave one →
  1. juanito perez permalink
    22 febrero 2010 20:12

    buen gusto tienes vicente ,la comida mexicana me apasiona aunque mi aparato digestivo se resiente y tiene una pinta la foto que hambre!!!!

  2. 24 febrero 2010 1:07

    Mmmm, natxooooooooos……

Trackbacks

  1. Bitacoras.com
  2. Taco « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: