Skip to content

Quesadillas

24 febrero 2010

Quesadillas

Les Quesadillas són un plat mexicà, una entrada feta de truita de dacsa i formatge gratinat. El més habitual és utilitzar formatge Oaxaca, però combina amb casi qualsevol tipus de formatge que es puga fondre com el mozzarella. I és tant senzill com a doblar la tortilla per la meitat i tancar-hi dins el formatge.

A més del formatge, dins les Quesadillas hi pots ficar molts complements: tonyina, tomata, més d’un tipus de formatge i el que a tu més t’agradi. Es pareix molt a una pizza, però més prima, més cruixent, més petita i tancada.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: