Skip to content

Taco

26 febrero 2010

Taco

El taco és un plat mexicà que consisteix en una tortilla doblada, o enrollada, on dins s’hi pot posar qualsevol tipus de menjar. És una recepta molt bàsica, molt fàcil de fer, perquè es pot omplir amb qualsevol guisat de carn o verdura. Es menja amb les mans, i s’acompanya amb les típiques salses: la blanca de iogurt, la verda d’alvocat i la vermella de chile. La tortilla pot ser de dacsa (la més tradicional) o de farina.

Anteriorment, en aquest mateix espai, ja he comentat els Nachos i les Quesadillas, dos plats típics de la cuina de Mèxic. El motiu és l’expansió de la cuina d’aquest país mitjançant restaurants mexicans, la majoria amb un format similar als identificables fast food. Fins i tot, als Estats Units, exiteix la cadena de restaurants Taco Bell, dedicada exclusivament a cuinar i vendre tacos com el de la fotografia.

Fotografia publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: