Skip to content

A tapear

1 marzo 2010

A tapear

Les tapes són petits plats, més o menys elaborats, però sempre amb petites quantitats. Es podrien considerar com les entrades d’un menú, un primer platet ràpid i fàcil de fer per agafar gana. Però aquest costum, anar de tapes, s’ha estés, s’ha popularitzat a tota la Península Ibèrica i part de ses Illes.

Ja és comú trobar restaurants només especialitzats amb tapes. Fins i tot hi ha cadenes de restaurants, com per exemple Lizarrán. La varietat de tapes és enorme, extensíssima, i només es limita per la creativitat del cuiner: fredes o calentes, de carn, peix, marisc o verdura, amb una o una altra salsa, de més o menys quantitat, etcètera. I també hi ha moltes maneres de comptabilitzar-les: una de tantes és pel nombre de palets que tens dins el plat, altres no es venen i t’en donen una per cada beguda (cervesa) que et demanes.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: