Skip to content

La marca Obama

12 marzo 2010

marca Obama

Els llibres dedicats al marketing, a les estratègies per superar la crisis econòmica que patim, a la potenciació de les nostres habilitats (coaching), a augmentar el rendiment i la productivitat, estan molt de moda. Per exemple a tuCAMON, el primer dilluns de cada mes organitzam The Monday Reading Club: un club de lectura on, el primer dilluns de cada mes, triam i ens llegim un llibre sobre marketing i/o coaching.

La majoria dels llibres dedicats al marketing s’escriuen als Estats Units, la principal fàbrica de venedors. I una bona part dels llibres d’entrenament personal (coaching), són fets per argentins.

Yes we did: com construim la marca Obama a través de les xarxes socials. És el llibre que decidirem regalar al company Jorge Cuervo, Director Creatiu i Gerent de Tienda Ética (No Todo Vale). En aquest llibre, el responsable de comunicació social de la campanya d’Obama, ens explica les estratègies i les tàctiques que ha fet servir, mitjantçant les diferents xarxes socials, per aconseguir mobilitzar i implicar a tot un exèrcit de col·laboradors i donants. Un exemple útil i pràctic sobre com construir una marca fent servir les noves eines de comunicació.

Fotografia publicada al Fotolog.

3 comentarios leave one →
  1. jorgenotodovale permalink
    14 marzo 2010 23:53

    Estic amb ell. ;D

  2. 15 marzo 2010 2:01

    Jo estic amb dos a la vegada, és a dir, no aconsegueixo llegir-me cap d’ells. “Cómo gestionar mejor tu vida”, d’Alberto Pena i “El comunismo explicado con sencillez”, per Francisco Frutos.

Trackbacks

  1. Director de Campaña 2008 « Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: