Skip to content

Fist of Dragonstones

1 abril 2010

Fist of Dragonstones

Fist of Dragonstones és un joc de taulell, amb unes instruccions molt bàsiques, basat en la subhasta de les diferents cartes que es juguen. Disposes de monedes de fusta que representen l’or, la plata i l’or de les fades. Les monedes de les fades (faèriques) tornen després de cada subhasta. Les monedes d’or serveixen per reforçar la teua aposta, i es perden. Les monedes de plata serveixen, en cas d’empat, per jugar al desempat entre els jugadors que han fet les mateixes i més altes apostes.

A cada torn es posa una carta en joc, que pot representar a un drac, una bruixa o un bruixot, una fada o altres éssers màgics i fantàstics. Cada carta té un o un altra poder, que es combina amb les pedres màgiques que cada jugador té. L’objectiu del jugador és ser el primer en aconseguir tres punts, i cada carta que es juga pot donar punts directes, o facilitar una combinació per aconseguir-ho.

Cada ronda del joc s’ofereix una carta a subhasta. Els jugadors fan la seua aposta, que pot ser buida (zero), i el jugador que va més fort es queda la carta que es juga. Si apostes molt per una carta, guanyis o perdis, després no tendràs suficient per a intentar aconseguir la següent. I així, successivament, fins ser el primer jugador en aconseguir els tres punts desitjats.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: