Skip to content

Pollastre fregit xinès

1 abril 2010

Pollastre fregit xinès

Els plats que es poden triar a un menú xinès no solen ser sofisticats, però si diferents al que estam avesats. En aquest cas només és Pollastre fregit a l’estil xinès. Pollastre fregit i enfarinat, mesclat amb ou, tallat en bocins, i presentat amb un bocí de llimó.

La diferència sol estar en la salsa que fan servir, o que tu pots posar-hi. Generalment una salsa més o menys coent, i totes d’un gust molt fort. El que més m’agrada a jo és quan ho mesclen amb mel, on aconsegueixen un sabor totalment diferent. I a jo, m’encanta sa mel!

Fotografia publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Paella | Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: