Skip to content

Plàtan fregit com a postre

2 abril 2010

Plàtan fregit com a postre

Plàtan fregit, enrotllat i colocat en bocins alrededor del plat. Enmig, una bola de gelat, segons el gust de qui demana, que es fon a poquet a poquet amb la calentó del plàtan. Per damunt la bola de gelat, una mica de suc de fressa. Per tot el plat, raig de xocolata líquida.

Sempre que tenc l’oportunitat de menjar en un restaurant, intento demanar un plat diferent. Una cosa que encara no he tastat, que no siga habitual que es cuini, un plat que hem permiti experimentar i, si és possible, hem sorprengui positivament. Aquesta volta va ser ben bó, a una pizzeria de Santa Eulària del Riu (Eivissa).

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: