Skip to content

Albergínia

5 abril 2010

Albergínia

La cultura popular diu que l’albergínia pateix una digestió complicada, per la seua pell. La fotografia és un plat d’albergínia farcida de carn picada, amb un grapat de formatge per damunt, i tot gratinat al forn. L’acompanyament són unes simples patates fregides, que no eren gaire bones.

L’albergínia prové de l’India, i el seu cultiu és molt popular també a la Xina i el Japó. A Europa es conrea sobretot a l’Estat Espanyol, Itàlia i Grècia. El seu gust és prou fort, i no a tothom agrada. A jo si que m’agrada molt, però sé que després patiré una llarga digestió perquè omple molt.

Fotografia publicada al Fotolog.

No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: