Skip to content

Orella de porc

9 abril 2010

Orella de porc

L’orella és una de les parts més gustoses del porc. Al mateix temps, per la seua textura, hi ha molta gent que prefereix no menjar-ne, millor per jo! Té moltes formes de preparar-se i la cultura popular comenta que no engordeix mica. Serà veritat?

La fotografia ja mostra l’orella neta, capolada a bocins, i llesta per a ser l’ingredient principal del plat.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: