Skip to content

Marisc

10 abril 2010

Marisc

Els plats de marisc solen ser els que més agraden, i molt sovent són considerats també un luxe. El marisc sol patir un preu més elevat que la carn, i aquest fet condueix a la seua sobreexplotació. Quant més elevat és el seu preu, més interès hi ha per augmentar les captures, i per tant menys exemplars hi ha que encareixen encara més el seu preu.

La zona costanera que més es dedica al marisc, i que més reconeixement recull, és Galiza. La seua gastronomia no es pot desvincular del marisc, i els seus plats sempre gaudeixen de popularitat i èxit. Per tota la Península Ibèrica és fàcil trobar diferents Casa Galega on poder degustar els fruits de la mar. Però, on trobaràs el peix més fresc és a Madrid, d’on arriben camions carregats del peix i el marisc que just arriba als ports de Galiza.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: