Skip to content

Brownie

8 mayo 2010

Brownie

El brownie original és fet amb xocolata negra, amb anous i sense llevat. Per tant, el brownie fet de xocolata blanca no seria brownie. Es creu que el brownie prové dels Estats Units, cap el 1897. Molt sovent s’hi posa l’afegit de brownie de xocolata, o Brownie de Boston.

El brownie permet combinar la recepta amb diferents elements: amb cacau o amb farina, amb o sense llevat, amb més o menys xocolata, amb més rovells d’ou, amb sucre de canya o sucre normal,… Tots donen bon resultat, perquè el postre seguirà sent ben dolç. El més important és aconseguir que quedi una mica humit, una mica com si fos una esponja, però sense passar-se amb el temps de cocció dins el forn.

Aquest postre, tant bó com casolà, fou el meu premi per ajudar a un dels meus millors companys a la feina. La clau? Només una, tant una cosa com l’altra fer-ho desinteressadament i amb tota la bona voluntat. Gràcies!

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: