Skip to content

Ràdio EPS

18 mayo 2010

Ràdio EPS

Des de l’Escola Politècnica Superior i en estreta col·laboració amb el Departament de Comunicació i Psicologia social de la Universitat d’Alacant, s’ha aconseguit que la Ràdio EPS siga una realitat. Una ràdio que anirà prenent forma i anirà definint-se amb el temps i amb la participació de tots. Volem que siga un mitjà de consulta, una via d’expressió, així com una font d’experiència per als que hi participen.

Els objectius amb els que neix la Ràdio EPS són, per una banda, difondre i promoure l’activitat cultural i educativa de la Universitat d’Alacant. És a dir, fomentar i facilitar la creació i el desemvolupament efectiu d’un canal d’informació universitari intern i extern, on els estudiants, el PAS (Personal d’Administració i Serveis) i el PDI (Personal Docent i Investigador) rebin i puguen comunicar informació sobre les seues activitats. I per altra banda, construir una plataforma de pràctiques d’especialització en un mitjà de comunicació real pels alumnes que vullguen apendre el funcionament del meravellós món de la ràdio.

Les seues emissions ja han començat. Les seues portes són obertes a la participació de totes de tots. Amb il·lusió i bones intencions es vol aconseguir que la Ràdio EPS siga part del dia a dia de l’Escola Politècnica Superior, i que es guanyi experiència abans de sortir al món laboral. Al mateix temps, es vol aconseguir un potent mitjà de comunicació per a totes i tots.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: