Skip to content

Àrees de Treball del CJIB

30 mayo 2010

Àrees de Treball del CJIB

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) es configura en vuit Àrees de Treball. Aquests vuit punts d’interès remarquen quines són les línes mestres, els focus d’atenció on ens centram com a joves organitzats:

L’Àrea de Salut es dedica principalment a tractar la sexualitat, el VIH-SIDA, les drogodependències, els hàbits saludables, els trastorns alimentaris i l’espai Taula per la SIDA. La Vocalia per Formentera, na Noèlia González, és la seua responsable.

L’Àrea de Desemvolupament Sostenible es centra en l’educació ambiental, la mobilitat, el consum, les energies alternatives i el desemvolupament de l’Agenda 21 entre les associacions de joves. El seu responsable és Joan Escandell, qui té la Vocalia d’Eivissa.

L’Àrea de Llengua i Cultura es dedica i preocupa per la interculturalitat, els joves creadors, l’accés a la cultura, i la llengua i cultura catalanes. La Vocalia per Menorca, del company Xavier Martí, és qui s’encarrega.

L’Àrea d’Emancipació desemvolupa els espais de formació, ocupació, habitatge i treball. S’hi encarrega la Vocalia per Mallorca, que ocupa Bernat Riera.

L’Àrea d’Internacional l’encapçala l’amic Sebastià Maimó, Tresorer del CJIB. La seua atenció es centra en els espais de participació Europa en Acció, Taula per Palestina, cooperació al desemvolupament, Consejo de la Juventud de España (Sàhara) i Consell de Cooperació.

L’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats es preocupa de la mobilitat reduida, la immigració, el gènere, la orientació sexual i el LGTB. La seua responsable és la menorquina Verònica Melià, qui també és la Secretària dle CJIB.

L’Àrea de Treball d’Educació es dedica a l’educació formal, l’educació no formal, l’educació informal, específicament la Universitat i sobretot dins el Consell d’Estudiants. Com a membre de l’entitat Universitaris Compromesos, era ben lògic que jo mateix fos el seu responsable.

L’Àrea de Participació és potser la més transversal i complicada de totes. Per aquest motiu és la nostra VicePresidenta primera, Auba Aguilera, qui se n’encarrega. L’Àrea es dedica i preocupa per dinamitzar l’espai Taula per Lleure, el punt d’informació juvenil, el treball en xarxa, l’associacionisme en general, les TIC, l’espai Triangle Jove, els consells locals de joventut i el Consejo de la Juventud de España (CJE).

La Presidència, encapcelada per Marta Carrió, no té cap àrea assignada. No en té cap i està dins totes per la responsabilitat orgànica que ocupa.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: