Skip to content

Pastisseria industrial

21 junio 2010

Pastisseria industrial

La pastisseria industrial és sempre una barata i ràpida opció per a calmar la gola més immediata. No es pot comparar amb la rebosteria casolana, de cap de ses maneres!, però no costa tant d’esforç de fer.

Una petita safata de variada pastisseria industrial amb coques de poma, un grapat de croissants petits, i boletes d’arrós cobertes de xocolata, és una temptació irressistible.

Per traduir el terme bollería, l’interNOSTRUM m’ha proposat brioixeria, presuposo que cercant la seua arrel en francès. Però el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans DIEC2 no recull la paraula brioxeria. Per aquest motiu he triat pastisseria, com hem proposava el Google Traductor.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: