Skip to content

L’Assemblea del CJIB aprova els projectes que han presentat les entitats juvenils

1 julio 2010

Consell de Joventut Illes Balears

El Consell de Joventut de les Illes Balears i la Direcció General de Joventut, desenvoluparan les propostes aprovades, fruit d’un procés de participació obert i pioner en joventut.

Les entitats del Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) reunides en Assemblea General han valorat i aprovat les propostes que han presentat vàries entitats juvenils, i que són fruit de la I edició d’un procés obert i dirigit exclusivament a les entitats juvenils de les Illes Balears.

El Consell de Joventut de les Illes Balears i la Direcció General de Joventut varen obrir una convocatòria pionera anomenada les associacions juvenils proposem, amb la intenció de fer protagonistes a les entitats juvenils de les Illes Balears, a l’hora de decidir amb quines actuacions es destinaran, una partida pressupostària de la Direcció General de Joventut.

Aquestes propostes es duran a terme al llarg del darrer quatrimestre del 2010 amb la participació activa de les entitats juvenils i el CJIB.

Al llarg de l’Assemblea General també s’han aprovat les modificacions del pressupost del 2010, el pla de treball per als propers anys 2010-2012 i diverses propostes de resolució relacionades amb la normativa de regulació de la botellada i la reforma laboral impulsada pel Govern Central.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: