Skip to content

Bacallà amb beixamel

28 julio 2010
tags:

Bacallà amb beixamel

Grosses tallades de bacallà, cobertes per una suau salsa de beixamel, amb puntets d’espècies per damunt. Aquest és el plat més popular que es serveix a la cafeteria / restaurant Aramon Cafè.

Com a plat no té gaires complicacions, però la generosa ració deixa satisfet a tots els qui la demanam. El fort gust del bacallà es compensa amb la salsa beixamel, i les espècies li donen el toc distintiu. Enhorabona per la nova cuinera!

Fotografia publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Croqueta | Vicente Juan

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: