Skip to content

Escola d’Estiu de FEMAE

24 agosto 2010

Escola d'Estiu de FEMAE

La Federación Murciana de Asociaciones de Estudiantes (FEMAE) va organitzar la seua Escola d’Estiu d’enguany a Coy, un poblet del municipi de Lorca (Murcia). L’objectiu principal de la seua Escola d’Estiu és formar als seus membres, repartir les eines necessàries per ajudar a superar els reptes que cada curs s’enfronten els estudiants. Però també hi ha cabuda per les dinàmiques de grup, apendre a treballar conjuntament per a ser més forts i aconseguir noves fites.

Entre els tallers que es varen impartir, a jo m’encarregaren Eines 2.0 per les associacions: explicar les ferramentes més útils per aprofitar les noves oportunitats de difussió i productivitat que ofereix internet. A jo, l’acció formativa que més hem va interessar fou el Taller de Debat i Oratòria. Com defensar els teus arguments, apendre a parlar en públic, o com moderar un debat hem varen parèixer eines fonamentals.

La fotografia correspon a una de les sessions d’aquest taller, la part pràctica, enmig d’un debat. El tema que es discutia, molt polèmic, fou la presència de símbols religiosos a les escoles i als instituts. Però els arguments no es reduïen a analitzar si hi ha d’haver un crucifix penjat a la paret, tractaven també els símbols religiosos que pot portar qualsevol alumne del centre educatiu. Molt interessant, i un alt nivell de debat i argumentació.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: