Skip to content

La cultura a Alacant

25 agosto 2010
Cultura Alacant

Cultura Alacant

La Setmana Jove 2010, que enguany ha tornat a organitzar el Consell de la Joventut d’Alacant, va tractar Los nuevos centros culturales de Alicante a la tercera de les seues tertulies a la fresca. La cultura sembla que brolla pels carrers de la ciutat, i necessita suport, instalacions i complicitats per aconseguir crèixer i reproduir-se.

Com a convidats hi era la responsable de Las Cigarreras, centre cultural gestionat per l’Ajuntament d’Alacant, la Casa del Mediterráneo, gestionada pel Govern de l’Estat Espanyol, i moderava l’AntiMenfotista Daniel Simón Pla. La major part dels dubtes, i les crítiques, caigueren sobre la responsable de Las Cigarreras, per les incògnites que encara presenta aquest ambiciós projecte.

Durant la conversa es va reconèixer el paper de la Universitat d’Alacant, amb la seua feina a la Seu de la Universitat mitjançant el ViceRectorat d’Extensió Universitària. El seu suport a la cultura de base, donant totes les facilitats possibles, fou reconegut per tots els presents. Entre els qui seien a les cadires del pub Carabassa hi eren la presidenta del Consell de la Joventut d’Alacant, responsables de l’Aula de Cultura de l’Obra Social de la CAM, coordinadors de l’espai CAMON a Alacant, els dirigents de l’activa Alicante Otaku, els coordinadors d’Acció Cultural del País Valencià a les comarques del sud, els capdavanters d’Alacant Rock, membres de l’excutiva d’Universitaris Progressistes i colaboradors d’Unicòmic entre altres representants de la cultura de base a la ciutat.

Fotografia publicada al Fotolog.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: