Skip to content

Rave a la platja

27 agosto 2010

Rave platja

El bon temps de l’estiu estimula l’organització d’una, i moltes, Rave a la platja. En un article anterior ja vaig comentar els requisits materials i tècnics imprescindibles per a organizar una Rave. Però no basten. La gent que hi participa, a qui convides, és igual o més important.

Generalment les Rave són molt mal vistes, i ens acusen de cometre algunes il·legalitats sense raó. Però, per aquest mateix motiu, no es solen publicitar obertament. Ho comentes amb els teus amics, però generalment no convides a tots els teus amics del Facebook, o no fas un esdeveniment al Tuenti. Tanmateix, habitualment, tothom que ho ha de saber coneix el lloc i l’hora, i té el contacte d’algun dels organitzadors. Organitzadors en plural, perquè és necessari un grup gran de persones per organitzar una Rave a la platja.

A Eivissa, per exemple, tots sabem que les nits de lluna plena s’organitzen múltiples Rave a la platja. L’únic dubte és saber a quina platja s’organitzarà la Rave amb més festa, i a quantes de les Rave la policia organitzarà un dispositiu per a controlar als vehicles que hi volen anar.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: