Skip to content

Benirràs

17 octubre 2010

Benirràs

Aquest estiu, com tots els estius. l’illa d’Eivissa ha set portada a la prema escrita, la televisió, la ràdio i enmig de molts llocs d’internet. Ser el centre mundial de la música electrònica, encapçalar l’oci d’avantguarda a tot el món durant l’estiu, i la visita dels famosos del món sencer, propicia que tenguem els focus dels mitjans damunt.

Habitualment apareixem davant de tot per notícies dolentes, negatives, que no en tenim la culpa però que la desgràcia passa a Eivissa. L’illa és un gegantí laboratori de proves, on primer es comproven els efectes de les noves drogues que després embrutaran el mercat de tot el món. I el turisme juvenil, que és el majoritari, ajuda a experimentar i superar els límits de les diferents alternatives d’oci.

Però aquest estiu, a més, hem set portada per una nova desgràcia. Un espectacular incendi ha cremat l’entorn natural de la platja de Benirràs, al municipi de Sant Joan. Fou l’incendi més gran de totes les Illes Balears aquest estiu, i ha destroçat aquest espai natural protegit de l’ambició constructora. El motiu d’aparèixer en portada es perquè al moment de l’incendi, a la petita platja, hi havia més d’un miler de persones fent festa. I el foc va tallar l’única carretera que permetia fugir. Per això, en petits grups, tots els turistes foren rescatats literalment dins la platja, per les petites embarcacions particulars dels veïns del port de Sant Miquel.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios
4 comentarios leave one →
 1. Carlos permalink
  18 octubre 2010 0:17

  Imagino que lo de la platja de Benirràs, al municipi de Sant Joan d’Alacant ha sido un lapsus geográfico o un cruce de datos….
  De cualquier forma da igual, lo realmente importante y lamentable es lo sucedido.

 2. 18 octubre 2010 8:11

  Oh! Tens tota la raó, ha set un lapsus. Evidentment hem refereixo al municipi de Sant Joan, a Eivissa. Gràcies per apuntar-ho, ja ho he corretgit.

Trackbacks

 1. Articulo Indexado en la Blogosfera de Sysmaya
 2. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: