Skip to content

Concurs logotip CJIB

3 diciembre 2010
Concurs logotip CJIB

Concurs logotip CJIB

El Consell de la Joventut de les Illes Balears convoca a concurs el disseny d’un logotip destinat a ser la imatge representativa del CJIB. El concurs es regirà per les següents BASES:

OBJECTIU:
Disseny d’un logotip destinat a ser la imatge representativa del Consell de Joventut de les Illes Balears en tota la seva difusió d’informació.

PARTICIPANTS:
El concurs està obert a tot el jovent resident a les Illes Balears que tingui entre 14 i 35 anys. Cada concursant podrà presentar un màxim de tres dissenys.

PROPOSTA:
· El disseny ha de ser original i inèdit
· La proposta ha de reflectir l’esperit del CJIB. Per la qual cosa podeu consultar el full informatiu què és el CJIB, que us enviem en document adjunt a aquestes bases.
· S’aconsella utilitzar colors que siguin fàcilment traslladables a escala de grisos, per a la seva realització posterior tant en color com en blanc i negre.

MATERIAL QUE S’HA D’ENTREGAR:
Cada disseny haurà de presentar·se de la següent forma:
· En format electrònic (guardat en un CD), logotip aïllat versió en color i logotip aïllat en escala de grisos (o blanc i negre), realitzades amb algun dels programes habituals de disseny gràfic.
· El logotip presentat podrà anar acompanyat d’una breu explicació, d’extensió no superior a una pàgina.

TERMINIS:
Els participants podran presentar les seves obres fins dia 10 de Desembre a les 14 hores, a la seu del CJIB. (C/Ausiàs March, 3. 07003 Palma. Tel.971712002). Les obres es poden presentar tant de forma presencial com per correu ordinari.

IDENTIFICACIÓ:
Les obres (logos) s’han de presentar en un CD. Els logos no podran dur el nom de l’autor, sinó que s’ha de presentar un sobre a part amb les dades de contacte de l’autor a l’interior del sobre (nom i llinatges, edat, telèfon i email de contacte), mai de manera visible a l’exterior.

JURAT:
El Consell de Joventut de les Illes Balears nomenarà un jurat compost per 5 persones, encarregat d’elegir el guanyador del concurs. Aquest jurat estarà compost per:
· Un/a membre de la Comissió permanent del CJIB.
· El/la responsable de l’àrea de Llengua i Cultura del CJIB.
· Un/a tècnic/a de l’àrea de Llengua i Cultura del CJIB.
· Un/a professional del món del disseny, en actiu a les Illes Balears.
· Un/a representant de l’Escola Superior de Disseny de les Illes Balears.

PREMI:
Es lliurarà un únic premi de 400 euros al guanyador, que li serà entregat dia 18 de desembre, durant el sopar commemoratiu dels 25 anys del Consell de Joventut de les Illes Balears. Tots els participants rebran notificació del nom del guanyador durant la setmana anterior a l’entrega del premi.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL:
El logotip premiat quedarà en propietat exclusiva i permanent del Consell de Joventut de les Illes Balears, el qual tindrà completa llibertat per utilitzar el logotip premiat totalment o parcialment o per modificar·ho si ho creu necessari.

BRIEFING CJIB:

QUÈ ÉS EL CJIB?
El Consell de Joventut de les Illes Balears és l’entitat de Dret públic que aplega i representa l’associacionisme juvenil en l’àmbit territorial de les Illes Balears. Està format per entitats representatives de diferents àmbits: universitàries, de temps lliure, escoles de formació, culturals, socials, polítiques, ambientals, sindicals i empresarials. Va ser creat l’any 1985 mitjançant una llei del Parlament, amb les finalitats de representar el jovent i el moviment associatiu juvenil de les Illes Balears davant les administracions públiques i propiciar la participació del jovent de les Illes en el desenvolupament social, polític, econòmic i cultural de la nostra comunitat.

ELS OBJECTIUS DEL CJIB.
Els objectius del CJIB, plantejats a la llei de creació i la posterior normativa que la desenvolupa són:
· Promocionar l’associacionisme juvenil i qualsevol forma de participació juvenil democràtica.
· Defensar els drets i deures del jovent davant les administracions públiques.
· Promoure la relació entre les entitats juvenils.
· Desenvolupar programes sobre temes que interessen i afecten directament la joventut.
· Promoure i organitzar espais de debat i reflexió per analitzar la situació del jovent i del món associatiu i proposar accions concretes.
· Promoure la cooperació juvenil internacional.

EL CAMÍ RECORREGUT:
El CJIB veia la llum el 16 de desembre de 1985, quan es constituí la primera comissió gestora, i fou tres mesos després, el 15 de març de 1986, quan a la sala capitular del monestir de la Real de Palma, es reuniren representants dels moviments juvenils de les Illes, per tal de dur a terme l’assemblea constituent del CJIB. Durant aquests 25 anys, el CJIB ha treballat per enfortir el teixit associatiu de les Illes, portant a terme campanyes com les de prevenció del VIH/SIDA o les drogodependències, promoció del vot jove, denúncia de la precarietat laboral o participació del jovent en la cultura de la pau. També ha fomentat la formació i el debat entre les entitats, mitjançant les conegudes escoles de tardor o el Primer Congrés de la Joventut de les Illes Balears. Ha elaborat guies adreçades a les entitats, ha creat el servei d’informació juvenil, un punt d’informació europeu i un centre universitari, un servei de préstec de material i de cessió d’espais adreçat a les associacions i ha donat a conèixer la veu del jovent a l’Administració i a la societat en general.

El CJIB ha estat i és part activa del Triangle Jove, espai de col·laboració i treball
amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya i el Consell de Joventut de la Comunitat Valenciana. La trobada anual d’entitats juvenils i l’Aplec de Consells Locals de Joventut han esdevingut el millor espai de trobada d’intercanvi, debat i formació per al jovent associat de les nostres Illes. Alhora som membres de ple dret del Consell de la Joventut d’Espanya, on es fan ressò dels nostres trets característics en l’àmbit estatal, accentuant el fet insular, la llengua i la cultura pròpies. En diverses ocasions, el CJIB ha estat present a la Comissió Permanent del CJE.

L’ACTUALITAT DEL CJIB:
A dia d’avui formen el CJIB 38 entitats, indicant el bon estat de salut del CJIB. Comptem a ple rendiment amb el Consell de Joventut d’Eivissa i el Consell de Joventut de Menorca. A més, mantenim un conveni de col·laboració amb el Consell de Mallorca per oferir un marc formatiu a personal tècnic i persones responsables de les regidories de joventut d’aquesta illa.

Internament, el CJIB manté vuit àrees de feina de forma permanent, com també diferents grups de treball per abordar temes específics de la nostra societat. Les àrees de treball del CJIB són:
· Participació
· Llegua i cultura
· Emancipació
· Igualtat d’oportunitats
· Internacional.
· Desenvolupament sostenible.
· Educació.
· Salut.

Al projecte del CJIB hi poden participar totes les associacions juvenils i el jovent de les Illes. Per això, en aquest espai volem animar·vos a tots i totes, jovent associat o no, a conèixer el CJIB i gaudir dels seus serveis.

Com a associacions podeu trobar tot un ventall de serveis a disposició vostra:
· Espai per a reunions, conferències, trobades, cursos.
· Servei de préstec de material audiovisual i de vaixella reutilitzable.
· Assessorament jurídic i activitats formatives.

Com a joves, disposeu de:
· Servei d’informació juvenil.
· Centre universitari.
· Punt d’informació europea.
· Assessorament en salut.
· Bústia per a la defensa dels drets juvenils.
· Fons documental en matèria de joventut.
· Accés a Internet i espai Wi·Fi.

Si encara no ens coneixes, passa un dia pel local del CJIB i observa de primera mà tots els serveis que estan a la teva disposició, comprovaràs que pots comptar amb un equip de professionals per poder cobrir les teves necessitats o les de la teva associació.

ON POTS TROBAR·NOS:
Ausiàs March, 3
07003 Palma
T. 971 71 20 02

Anuncios
One Comment leave one →
  1. 17 diciembre 2010 18:15

    que pena…otra vez he perdí un concurso bueno. la proxima vez me informad por email por favor..

    gracias

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: