Skip to content

Anem a buscar pebrassos

5 diciembre 2010
Pebrassos

Anem a buscar pebrassos!

L’hivern és una bona època per gaudir de la nostra illa, de la tranquil·litat dels seus boscos i dels seus paisatges. Per passar un matí interessant i en bona companyia hem preparat una sortida per anar a recollir pebrassos i altres bolets.

La sortida es farà el dissabte, dia 11 de desembre, a les 9:30h del matí. El punt de trobada serà la plaça davant l’església de Sant Josep de sa Talaia. Abans de començar, un grup d’experts (Josep L. Siquier Virgós, Joan Carles Salom, Antoni Serra, Miguel Vericad i Jaume Espinosa) ens donaran instruccions bàsiques per a la recollida dels exemplars i sobre la millor manera de caminar amb respecte i cura pel bosc. El material bàsic per a la recollida dels bolets serà un cistelló (no porteu bosses de plàstic) i un raor o ganivet.

La sortida finalitzarà amb una trobada general a les 12:30h a la casa pagesa del Consell Insular de ses Païsses de cala d’Hort, extensió del Museu d’Etnografia d’Eivissa. Els bolets recollits es reuniran sobre una taula i els experts ens explicaran detalls de les diferents espècies, possibilitats culinàries, toxicitat, etc. També contestaran les preguntes que els participants els vulguin plantejar.

Perquè la jornada sigui profitosa, a més de la sortida, us convidam a la conferència Bolets comestibles de les nostres illes. Estarà oberta a tots els públics i servirà d’introducció a aquest món micològic tan apassionant i, de vegades, tan poc conegut. Aquesta activitat es farà en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i es realitzarà prèviament a l’excursió. La conferència serà dijous, dia 9 de desembre, a les 19.30 h al Saló de Plens de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, i serà a càrrec de Josep L. Siquier Virgós.

Organitza: Conselleria de Medi Ambient del Consell Insular d’Eivissa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: