Saltar al contenido

Bere Casillas

30 diciembre 2010
Bere Casillas

Bere Casillas

Bere Casillas s’ha fet famós dins la web 2.0 per gravar un vídeo molt senzill i pujar-ho al YouTube. La seua idea, molt didàctica, ha aconseguit ser molt viral. Amb molta modèstia, el sastre Bere Casillas va gravar-se explicant com es fa el nu d’una corbata. La notorietat aconseguida l’ha portat a ser entrevistat pel canal de televisió de La Sexta, ser entrevistat a diferents revistes d’emprenadors, i ser un referent dins i fora la web 2.0.

Ha demostrat que els oficis tradicionals, com ser sastre, tenen cabuda dins la nova web 2.0. Amb una mínima adaptació, tots els oficis poden aprofitar les immenses possibilitats de creixement i negocis que hi ha dins la web 2.0. Els mitjans digitals, la xarxa Internet, són un món ple d’oportunitats pels professionals que sàpiguen fer bé la seua feina. La web 2.0 és el mitjà, l’entorn que ens interconnecta amb la resta del món, i es construeix amb la col·laboració de tots. La web 2.0 rebaixa les necessitats econòmiques per a llançar qualsevol campanya, i premia una bona idea per damunt de disposar de molts recursos.

La fotografia es va fer al darrer Evento Blog Espanya, a la ciutat de Sevilla. A l’stand de la CAM, Bere Casillas va aprofitar per a jugar amb la decoració i fer-se fotografies divertides.

Fotografia publicada al Fotolog.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: