Skip to content

Centre socio cultural per a joves

14 enero 2011
Edifici abandonat de Gesa Palma

Edifici abandonat de Gesa. Fotografia de Bastien

El CJP i el CJIB demanen a l’Ajuntament de Palma que l’antic edifici de Gesa sigui un centre socio-cultural per a joves. L’edifici, abandonat, podria esdevenir una fàbrica d’iniciatives juvenils, necessària a la ciutat de Palma i esdevenir un referent a les Illes. Durant els darrers dies ha estat noticia el projecte de rehabilitació que la Sra. Calvo ha presentat per a l’antic edifici de Gesa abandonat.

Davant aquesta proposta, el Consell de la Joventut de Palma (CJP) i el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), sol·licitaran formalment, durant els propers dies a l’Ajuntament de Palma, la rehabilitació de l’edifici i la seva adequació per a poder-hi desenvolupar activitats destinades al jovent de Palma i de la resta de les Illes. Cal recordar, que a les Illes tenim una gran mancança d’edificis i d’instal·lacions juvenils destinades a la població jove respecte a altres indrets.

En aquest sentit, el CJP i el CJIB exposaran la necessitat que altres administracions com el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears, s’impliquin en el projecte i hi participin en el finançament i la gestió, per tal d’assegurar un projecte ambiciós i de qualitat que doni resposta a aquesta mancança del jovent.

Des del CJP i el CJIB es denúncia la necessitat que el jovent de l’illa de Mallorca, tant associat com no associat, de l’existència d’un espai públic que permeti el desenvolupament de la seva activitat i ciutadania. Un espai de referència per a la formació, la orientació, la informació, la dinamització i la promoció del jovent. Des de les entitats juvenils es proposa i s’aposta per a l’autogestió d’alguns d’aquests espais per part de d’entitats i/o col·lectius juvenils, amb el clar objectiu de potenciar i promocionar l’associacionisme jove com a principal expressió i manifestació de bona salut del jovent i democràcia participativa de la societat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: