Skip to content

RetroGames

22 enero 2011

RetroGames

Els videojocs són la forma d’oci que predomina, sobretot entre el jovent. Però els videojocs porten ja molts anys essent una forma d’entreteniment. Assumir el paper protagonista de qualsevol aventura, el repte d’intentar guanyar una i altra vegada, és sempre divertidíssim. Cada joc una nova proposta, una ambientació diferent, un grapat de nous reptes i moltes vegades una forma diferent de diversió.

Existeixen molts tipus diferents de videojocs: aventures gràfiques (i conversacionals), estratègia (en temps real o per torns), d’acció (o arcade), simuladors (primer de vol i després de tot tipus), conducció (de tot tipus de vehicles), o de plataformes són alguns dels tipus més populars. La seua evolució mescla diferents gèneres, com el rol i l’acció, ha afegit noves categories com els FPS (First Person Shooter), i ja surten literalment de les pantalles com el recent Kinect.

Però les històries més elaborades, la dedicació a la diversió (la jugabilitat) per damunt de l’espectacle visual, la inmersió dins l’acció per davant de les limitacions tècniques, correspon als videojocs més antics, als RetroGames o també classificats com a Abandonware (descatalogats). La fotografia mostra un grapat de videojocs per a la consola Atari ST.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios
3 comentarios leave one →
  1. Juanan permalink
    25 enero 2011 14:25

    California Games, amaba eixe lloc per a la Megadrive!

  2. 26 enero 2011 3:10

    Golden Axe i Ghost & Goblins són dos dels meus jocs preferits. Menos mal que tenim el Mame per a continuar disfrutant d’aquests jocs.

Trackbacks

  1. Tweets that mention RetroGames « Vicente Juan -- Topsy.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: