Skip to content

Si vosté té algun problema…

21 febrero 2011
Si vosté té algun problema...

Si vosté té algun problema...

Es trobaren per primera vegada a la Cova del Hobbit (smial), però no compartien l’interès per la literatura fantàstica. La passió d’un ells és la ciutat d’Alacant, però desitja viatjar i conèixer el món de tots dos costats de l’oceà. Per l’altra la ciutat d’Alacant és una part del seu territori, que espera ser alliberat per la força de les paraules.

Un d’ells domina l’escenari, capaç d’avaluar totes les variables de l’entorn, i aconseguir que totes les escenificacions siguen més que òptimes. En canvi l’altra domina l’escena, no l’escenari, per aconseguir que totes les peces encaixin. Un d’ells és capaç de convertir en digital qualsevol element analògic. L’altra és capaç de processar qualasevol quantitat de material digital per a moureu a qualsevol localització del planeta. Un d’ells només necessita el cable adequat per a aconseguir energia, i que tot funcioni. L’altra només necessita pitjar la tecla adequada per a remoure les conciències.

Avui, temptats per diferentes empresaris, sobreviuen com a membres de la classe treballadora. Si vosté té algun problema, i s’els troba pel Barrio, potser el puguen ajudar.

Fotografia publicada al Fotolog.

Anuncios
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: