Skip to content

Mobilitat

25 febrero 2011

Mobilitat

Internet ens permet viatjar per casi tot el món. A l’instant, des de casa, pots ser present a casi qualsevol lloc del món. Si hi ha la cobertura adecuada, pots parlar, escoltar, veure i incidir sobre el terreny, a milers de kilòmetres de distància.

Tot i això, la capacitat de la presència física (analògica) sempre superarà la presència virtual (digital). La teua veu s’escoltarà més fort si ets presents, físicament, a la sala. I no sempre el lloc ofereix la cobertura per a connectar-te a distància, i molt menys una comunicació bidireccional on pugues influir directament sobre el que està passant.

Els avanços en els transports, amb la xarxa ferroviària, les autopistes de peatge i les companyies aèries, permet ser a casi qualsevol part del món en un temps més o menys raonable. A més, la reducció dels preus mitjançant les companyies lowcost facilita la mobilitat a casi qualsevol lloc que tengui un aeroport.

És possible estar a més d’un lloc a la vegada. Incidir a diferents llocs, sobre diferents coses, al mateix temps. La manera d’aconseguir-ho és organitzant-se, ajustant els horaris d’anada i tornada, preparar el terreny i la situació, i ser físicament al lloc que ho requereix cada moment.

La fotografia d’avui, per exemple, es va fer a les afores de la ciutat d’Almeria. Mentrestant ajustava les necessitats tècniques de les meues obligacions a Alacant. Promocionava una altra festa també a la mateixa ciutat. Organitzava una comissió de treball a l’illa de Mallorca. I intercanviava somriures amb els meus amics d’Eivissa. Es pot fer.

Fotografia publicada al Fotolog.

2 comentarios leave one →
  1. 26 febrero 2011 7:33

    no se como no habia descubierto antes tu blog, simplemente genialtqjkafq

  2. 28 febrero 2011 17:34

    ¡Gracias por el elogio! 🙂

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: