Skip to content

A Balears, el català és i serà un requisit!

4 junio 2011

Manifestació. A Balears, el CATALÀ és i serà un requisit!

El grup que ha tingut aquesta iniciativa, és un grup d’estudiants de magisteri de la Universitat de les Illes Balears, un col·lectiu francament preocupat pel futur de la nostra cultura, la nostra llengua i l’educació dels fillets i filletes, nins i nines, nens i nenes…i totes les varietats dialectals que us pogueu imaginar d’una llengua tant polida com és el català.

Sabem que l’hora potser no és la més indicada, que el dia, potser tampoc, però també sabem que aquesta manifestació és un petit pas cap endavant, una mostra del descontent que vivim tots els que estimem la nostra llengua.

El Partit Popular vol convertir la llengua catalana en un mèrit i no en un requisit per a treballar a les administracions públiques de les Illes Balears. Nosaltres, volem aconseguir remoure totes aquelles consciències de les persones que pensen que el govern s’ha de preocupar pels interessos dels ciutadans. I nosaltres ens demanem, quin interés podem tenir els catalanoparlants en donar els nostres llocs de feina a tots aquells que no volen aprendre la nostra llengua, però si es volen beneficiar de la vida a les Illes?

Conèixer la nostra llengua, estimar la nostra cultura, i respectar les nostres tradicions, no és ni hauria d’esser un mèrit, com bé diu el nostre lema: A Balears, el CATALÀ, és i serà un requisit.

Manifestació. A Balears, el CATALÀ és i serà un requisit! Dimecres 8 de juny, 11:00 a 13:00, a la Plaça Espanya de Palma (Mallorca).

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: