Skip to content

Mobilitzacions per l’ensenyament en valencià

5 junio 2011

Si al valencià

El conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, vol suprimir les línies en valencià, mostrem el nostre rebuig més fort concentrant-nos el dia 9 de juny a les ciutats de València, Castelló i Alacant per exigir que el conseller RETIRE l’esborrany del decret.
Les accions de protesta es desenvoluparan quasi simultàniament a les ciutats de València (plaça de la Mare de Déu), Alacant (carrer de carratalà 47) i Castelló (carrer Major 78 enfront de la casa dels caragols). No ens llevaran el valencià!

El conseller de Educación, Alejandro Font de Mora, quiere suprimir las líneas en valenciano, mostremos nuestro rechazo más contundente concentrándonos el dia 9 de junio en las ciudades de València, Castelló y Alacant para exigir que el consellet RETIRE su borrador del decreto.
Las acciones de protesta se desarrollarán casi simultáneamente en las ciudades de València (plaza de la Virgen), Alacant (calle carratalà 47) y Castelló (calle Mayor 78 frente a la casa dels caragols. ¡No nos quitaran el valenciano!

Le Conseiller Autonomique d’Éducation de València, Alejandro Font de Mora, veut supprimer l’enseignement en valencien, montrons notre plus fort refus avec une concentration le 9 juin aux villes de València, Castelló et Alacant afin d’exiger que le Conseiller Autonomique RÉTIRE son projet de décret.
Les actions de protestation se dérouleront presque simultanéement aux villes de València (place de la Vierge), Alacant (47, rue carratalà) et Castelló (78, rue Major en face de la casa dels caragols). On ne nous prendra pas le valencien!

Dijous 9 de juny a les 18h davant la Conselleria d’Educació (carrer de Carratalà, 47).

No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: