Skip to content

Guia de participació Com es fa… per gaudir-ne, associa’t!

18 octubre 2011

Guia de participació Com es fa... per gaudir-ne, associa’t!

El Consell de la Joventut de les Illes Balear presenta la Guia de participació Com es fa… per gaudir-ne, associa’t!. La publicació, editada conjuntament amb el Consell d’Estudiants de la UIB, ha comptat amb la col·laboració de la Direcció General d’Universitats i Recerca del Govern de les Illes Balears.

El Consell de Joventut de les Illes Balears i el Consell d’Estudiants de la UIB han presentat la publicació Com es fa… per gaudir-ne, associa’t!. A la presentació han assistit la Dra. Maria Juan Garau (Vicerectora d’estudiants de la UIB), la Sra. Maria José Frau (Directora de l’Institut Balear de la Joventut del Govern de les Illes Balears), el Sr. Gabriel Rul·lan (President del Consell d’Estudiants de la UIB) i la Sra. Marta Carrió (Presidenta del Consell de Joventut de les Illes Balears).

Segons paraules de la Sra. Marta Carrió, amb aquesta publicació s’ha assoleix un projecte que reforça un dels serveis bàsics del CJIB, donar eines efectives al moviment associatiu juvenil, prestant especial atenció als universitaris i als seus espais de participació recalcant també que és una publicació elaborada, redactada i coordinada per gent que ha destacat dins l’àmbit associatiu juvenil de les Illes Balears, es tracta a més d’un instrument pràctic i de fàcil maneig, útil per al conjunt de les associacions, donant solucions a problemes i dubtes comuns a les entitats. Per últim Carrió ha manifestat que aquesta guia contribuirà a la tan necessària articulació social de la xarxa associativa, instrument que, esdevindrà imprescindible per abordar l’actual context social i econòmic des d’una òptica de participació i movilització civil de la nostra ciutadania.

La guia compta amb una estructura dividida en sis seccions donant a conèixer les passes i els recursos per crear una associació, per conèixer els Consells de Joventut i per participar com a estudiant a la Universitat de les Illes Balears. La present publicació conté amb un CD per tal d’oferir al lectors els recursos necessaris, en format digital, per posar-se en marxa; legislació, models i formularis administratius i guies de programació i memòria.

La publicació disposa d’una edició de 1.000 còpies que seran distribuïdes al moviment associatiu de les Illes balears mitjançant les entitats membres del Consell de Joventut, el Consell de Joventut de Menorca, el Consell de Joventut d’Eivissa, el Consell de Joventut de Formentera, la Xarxa Infojove de la Direcció General de Joventut, el Consell d’Estudiants de La universitat de les Illes Balears, el servei d’informació de la UIB, la xarxa de Biblioteques dels Consells Insulars i els Casals de Joves de l’Ajuntament de Palma i dels municipis de part forana.

Anuncios
One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: