Skip to content

Serveis CJIB en suspensió

26 octubre 2011

Parlament de les Illes Balears

Bon dia,

Com bé sabreu el Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB) està passant per una situació econòmica greu que ens està generant tota una sèrie de complicacions i inconvenients greus, entre ells el tall de llum d’ENDESA la passada setmana. Durant aquests dies, els tècnics i la Comissió Permanent del CJIB hem apedaçat tot allò que hem pogut per intentar executar les tasques i activitats urgents (Dia internacional de la prova del VIH, Consell de presidents, que com bé sabeu, celebrarem el passat dimecres, la trobada Triangle Jove d’aquest cap de setmana a Ciutadella i tota una sèrie de tasques de gerència i gestió tècnica).

Cal afegir que un dels 4 treballadors del CJIB està de baixa, davant això, davant un tall de corrent i davant la falta dels ingressos econòmics necessaris, hem de fer una passa més, no serà la única, per afrontar aquesta situació.

Dit això a partir d’avui queden suspesos de forma indefinida els següents serveis:
– servei d’informació juvenil presencial i digital (atendre’m correus electrònic i demandes des dels perfils a les xarxes socials).
– assessoria per associacions juvenils, gestió de tràmits amb el registre, constitució, modificació, etc.
– centre universitari per fer inscripcions a cursos, recerca d’estudis i conectar-se amb la UIB.
– punt d’informació europeu.
– consulta de la biblioteca en joventut.
– servei de préstec de la vaixella re utilitzable per entitats
– servei d’acollida d’entitats: al CJIB hi ha actualment 7 entitats que hi tenen la seva seu social i hi reben tota la documentació i correspondència al CJIB.
– punt d’accés a Internet gratuït per recerca de treball i/o estudis.
– borsa de treball.

En tot cas podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per telèfon trucant al 971 712 002 o per correu electrònic a gerent@cjib.cat (Josep Ferrà) programes@cjib.cat (Tomeu Moreno) tecnic@cjib.cat (Xavier Aguiló) cjib@cjib.cat (correu general).

Per últim,

– recalcar, encara que és evident, que el local del CJIB situat al Carrer d’Ausiàs March, 3, baixos. Palma, romandrà tancat de cara al públic fins a nou avís. Sols s’emprarà per suministrar el material necessari a tècnics i comissió permanent per tal de poder seguir duguent a terme les tasques imprescindibles i tasques puntuals.

– informar a totes les entitats, que entre avui i demà rebreu els acords presos al passat Consell de presidents (reunió de dimecres 19 d’octubre) així com un resum de les gestions fetes durant aquesta setmana, tant a nivell tècnic com a nivell polític.

– agrair a tots els membres de la Comissió Permanent, representants de les entitats i equip tècnic del CJIB la predisposició que mostren per tal de fer front a aquesta situació.

Marta Carrió
Presidenta del Consell de la Joventut de les Illes Balears.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: