Skip to content

El Consell de Joventut de les Illes Balears celebra la seva XLV Assemblea General Ordinària

19 diciembre 2011

XLV Assemblea Consell de la Joventut de les Illes Balears

El pressupost del 2012, l’estat de liquidació i el context econòmic de les Illes marquen el debat a l’assemblea del CJIB.

Aquest dissabte 17 de desembre de 2011, s’ha dut a terme a la sala d’actes del Parlament de les Illes Balears la XLV Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut de les Illes Balears. A l’Assemblea hi participen les entitats juvenils més representatives de les Illes Balears i són membres del Consell de la Joventut. L’Assemblea s’ha dut a terme amb problemes d’organització ja que membres d’entitats i de la Comissió Permanent (òrgan executiu del CJIB) no s’han pogut desplaçar a Mallorca debut a la impossibilitat de fer front a les despeses de trasllat, cal esmentar que el CJIB ha intentat paliar el problema oferint el servei de videoconferència.

A l’ordre del dia s’hi presentàven 12 punts dels quals cal destacar l’avanç de l’informe econòmic 2011, el pressupost de 2012, l’informe de gestió de 2011 i el pla de feina de 2012. Marta Carrió ha presentat l’informe de la feina executada ressenyant que el CJIB ha dut a terme un esforç humà extraordinari per poder complir amb els objectius marcats, cosa gens fàcil debut a la situació econòmica del CJIB. I és en aquest sentit on s’ha centrat el debat durant l’assemblea, la situació econòmica, la liquidació del 2011 i el pressupost de 2012. Marta Carrió ha anunciat que els pressuposts presentats a l’assemblea representen un retrocès de les partides que situen al CJIB en un estat pressupostari similar al 2002.

La situació, segons paraules de Carrió, és però molt greu ja que la situació de falta de liquiditat (a dia d’avui el Govern de les Illes Balears no ha fet efectiu l’aportació ordinària de 151.250 € ni de 15.000 € fruit d0un conveni) provocarà un deute no pressupostat al 2011 i que s’haurà de repercutir a l’exercici 2012, dit això Carrió ha explicat que una vegada s’hagi tancat la liquidació de 2011, aprovat el pressupost del Govern de les Illes Balears i aclarit la situació del local del CJIB (a dia d’avui s’està tancant un acord amb la Direcció General de Cultura i Joventut que està negociant la recerca d’un espai propietat de la Comunitat Autònoma) s’hauran de revisar els pressuposts presentats avui.

La comissió permanent ha agraït a l’Assemblea la tasca dels treballadors per l’esforç que estan fent i ha lamentat el retard en els pagaments de les nòmines, a finals de desembre ja seran 7 nòmines i dues pagues extres que se’ls adeudarà, fet que s’agreuja ja que no existeix un pla de pagament.

A l’Assemblea s’ha informat i acceptat l’entrada d’una nova associació, es tracta de la secció juvenil d’Amics de la Terra, també s’ha ratificat l’acord de pertanyer al Consell de la Societat Civil de Mallorca i el manifest de posicionament proposat al darrer Consell de Presidents. Per últim un total de 6 propostes de resolució presentades per les entitats membres s’han aprovat i per tant es presentaran als òrgans i institucions que corresponen.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: