Skip to content

L’ombra dels peixos

19 diciembre 2011

L'ombra dels peixos

El dilluns 19 de desembre, a les 19.30 hores a Can Alcover-Espai de Cultura, es farà la presentació del llibre “L’ombra dels peixos. Recull de fenòmens insòlits de les Illes Balears”, de Jaume Grau. Hi intervindran Antoni Capellà, prologuista del llibre; Tomeu Martí, escriptor; i l’autor de l’obra. El llibre ha estat editat per Lleonard Muntaner.

Jaume Grau és llicenciat en Biologia, tot i que ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en el món de la televisió i la ràdio. Des de fa temps ha centrat el seu treball creatiu en la divulgació científica i històrica, els dos camps del coneixement que més l’atrauen. En aquesta línea de treball ha dirigit i guionitzat diversos documentals, com Conviure amb el risc, Propera Parada Mart, Explorant l’Univers, Canvi, L’aigua en joc o Vivala República.

Del 2008 al 2011 ha estat vinculat a la televisió autonòmica balear, primer com a director de Programes i després d’Antena. Ha col•laborat amb diversos mitjans de comunicació i publicacions de premsa escrita, com TV3, Catalunya Ràdio, La Sexta, La Vanguàrdia o la revista Sàpiens. És autor de diversos llibres com Em dic Ramona, La Natura no té drets o Carlinades, el far west a la catalana.

L’ombra dels peixos és un recull de vuit relats curts que narren un seguit d’experiències curioses que ha viscut l’autor durant els seus tres anys d’estada a Balears. Fenòmens o fets aparentment corrents i quotidians adquireixen una nova dimensió un cop analitzats des de la raó i l’emoció, dues formes d’anàlisi habitualment confrontades que l’autor intenta que convisquin en harmonia, amb l’objectiu que esdevinguin complementàries. D’una forma senzilla i amb un llenguatge planer, els relats donen accés a una realitat diferent però molt propera, que tot sovint passa desapercebuda. L’ombra dels peixos desperta en el lector l’interès per observar i viure experiències semblants.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: