Skip to content

Taller d’instal·lació d’Ubuntu a Elx

29 febrero 2012

Taller d’instal·lació d’Ubuntu v.11.10 a Elx

Taller d’instal·lació d’Ubuntu v.11.10 a Elx (gratuït). Dijous 1 de març, de 16:30h a 20:30h, a la Sala Lúdica de l’Edifici Quòrum V de la UMH Elx. Interessats: inscriviu-vos-hi telefonant al 96 665 88 29.

Per tal de fer arribar el programari lliure existent en valencià als usuaris informàtics i, sobretot, familiaritzar-los amb el sistema Ubuntu, El Tempir i la Universitat d’Elx han decidit unir esforços per tal d’organitzar un “Taller d’instal·lació d’Ubuntu. Versió 11.10″, que tindrà lloc l’1 de març, a la sala lúdica de l’edifici Quorum V, al campus elxà de la Universitat Miguel Hernández. El Taller, que és debades, tindrà una durada de 4 hores i es desenvoluparà entre les 16.30 i les 20.30 h.

Les persones, que estiguen interessades a assistir-hi, han de telefonar al 96 665 88 29, inscriure-s’hi. A més, els participants han d’emportar-se el portàtil el dia 1 de març per tal que els ajuden a configurar l’ordinador amb el sistema Ubuntu. Cal destacar la col·laboració amb l’organització del taller del membre de Softvalencià, Vicent Cubells Peña, qui serà l’encarregat de coordinar el taller d’acord amb la programació següent:

Què és Ubuntu? Una explicació de què és Ubuntu i el programari lliure i des d’on podem aconseguir-lo. Paraules clau: Ubuntu, programari lliure. Duració: 5 minuts.

Els sabors d’Ubuntu. Coneixerem els avantatges de les distintes distribucions que podem aconseguir d’Ubuntu. Paraules clau: distribucions, Ubuntu, Kubuntu, Xubuntu. Duració: 5 minuts.

Les particions. Com conèixer la nostra màquina, el procés que volem fer i els problemes amb què ens podem trobar. Paraules clau: partició, windows, seguretat. Duració: 5 minuts.

Els instal·ladors d’Ubuntu. Per saber quina és la millor forma d’instal·lar Ubuntu en la nostra màquina i segons els nostres objectius. Paraules clau: Cds autònoms, wubi, DVDs, Imatges ISO i memòries usb. Duració: 5 minuts.

El procés d’instal·lació. Com, quan i on instal·lar Ubuntu. Revisió dels possibles casos amb què ens podem trobar. Paraules clau: instal·lador ubiquity, instal·lador debian. Duració: 5 minuts.

Després de la instal·lació. Què és el mínim que hem de fer després d’instal·lar ubuntu. Visió ràpida de l’escriptori d’Ubuntu. Paraules clau: programes, paquetari, idioma. Duració: 5 minuts.

Taller d’instal·lació. Instal·lacions en directe i resolució de problemes. Duració: 3 hores 20 minuts

Dubtes i preguntes. Respostes als possibles dubtes dels assistents.

Nota: tots els assistents que tinguen el sistema operatiu Windows™ instal·lat al seu disc dur i vulguen mantindre’l al seu ordinador després de la instal·lació, hauran de fer una còpia de seguretat de les seues dades i hauran d’haver passat un scandik i una defragmentació del sistema operatiu Windows ™. Ningú de l’organització ni el mateix ponent es faran càrrec de cap pèrdua de dades si no es compleixen aquestes condicions.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: