Skip to content

El CJIB ha estat avui suprimit unilateralment pel Govern

30 abril 2012

Parlament de les Illes Balears

El Govern talla la veu dels joves i del moviment associatiu juvenil. El CJIB ha estat avui suprimit unilateralment pel Govern.

Avui dilluns, 30 d’abril de 2012, el Govern ha decidit, en boca den JR i sense pre-avís, suprimir el Consell de la Joventut de les Illes Balears, l’unic òrgan de representació i interlocució juvenil, nascut fa 26 anys a la seu del Parlament de les Illes.

Dins el pack de destrucció i empobriment de la societat de les illes, hi apereix la retallada fulminant de la veu del jovent. El Consell de joventut de les Illes Balears, aglutina la majoria de les entitats juvenil de les nostres Illes i representa un canal de comunicació i de col·laboració en la gestió i la construcció d’un futur que a dia d’avui els joves no tenim.

Amb l’excusa del retall eliminen una forma de participació que no agrada al govern de Bauzà. Una participació autònoma amb capacitat interna per decidir i amb autonomia i responsabilitat dels joves que representen aquest moviment associatiu i el jovent en general. Una forma de particpació rica en democràcia i pluralitat.

Segons Marta Carrió, Presidenta del Consell de Joventut: “ El Cjib es un òrgan indispensable per a la defensa de la joventut de les nostres illes i es treballarà per a que aquesta veu no quedi ofegada per excuses i contragestions del Govern de Bauzà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: