Skip to content

La Fundació Triangle Jove rebutja l’eliminació del CJIB

1 mayo 2012

XIII Trobada Triangle Jove Ciutadella Menorca

La Fundació Triangle Jove ha fet pública aquest matí la seua solidaritat amb el CJIB, el Consell de la Joventut de les Illes Balears, arran de la notícia apareguda als mitjans de la supressió per part del govern Bauzà d’aquest órgan, així com del Consell Econòmic i Social, l’Hospital General, l’Hospital Joan March i d’altres mesures d’austeritat.

Per a la Fundació Triangle Jove, formada pels consells de la joventut de Catalunya, Comunitat Valenciana i Illes Balears, de confirmar-se aquesta mesura es feriria de mort un organisme que treballa colze a colze amb el jovent balear per oferir noves vies de formació, ocupació i oci en un context on l’atur juvenil arriba a límits mai vistos.

Junt això, el tancament dels hospitals Joan March i el General, que atenen els col·lectius amb més risc d’exclusió social, fan que la darrera de les mesures d’ajust del govern Bauzà ratllen la crueltat. Des de la Fundació Triangle Jove es demana la retirada immediata d’aquestes mesures curterministes que no actuen sobre el focus del problema i de facto estan desmantellant l’estat del benestar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: