Skip to content

No a la Supressió del Consell de la Joventut de les Illes Balears. Concentració en suport al CJIB

20 junio 2012

CJIB 25 anys

No a la Supressió del Consell de la Joventut de les Illes Balears Concentració en suport al CJIB. Rectificau! Dissabte 23 de juny a les 10.00 h, davant el Parlament de les Illes Balears.

Bon dia entitats ,

com bé sabreu la setmana passada vàrem suspendre la concentració en suport al CJIB per no haver sol·licitat l’autorització en temps i forma, dit això, volem comunicar-vos a totes les entitats que ja tenim nova data per la concentració, serà el proper dissabte 23 de juny a les 10.00 h. i aquest cop hem sol·licitat l’autorització en temps i forma, per tant esperam que pogueu ajudar-nos a convocar a tots els vostres membres i usuaris i ajudar-nos amb la difusió. Tot seguit vos presentam la convocatòria general que podeu fer arribar als vostres contactes amb tots els canvis i apreciacions que volgueu introduir:

El passat 30 d’abril, el Govern de les Illes Balears anuncià la voluntat de suprimir el CJIB, dins el paquet de mesures urgents – Pla per a l’equilibri econòmic de les Illes Balears – , alegant motius econòmics, aquest fet ha provocat l’obertura d’un espai de reflexió dins el moviment associatiu juvenil de les illes i el missatge de mantenir viu l’instrument de participació i interlocució creat l’any 1985 mitjançant llei al Parlament.

El passat 5 de maig l’assemblea d’associacions juvenils decidí dur a terme un acte reivindicatiu i és per aquest motiu que vos convocam, representants d’entitats, membres i usuaris del moviment associatiu i a tothom en general a venir a davant l’entrada del Parlament de les Illes Balears (Carrer Palau Reial) el proper dissabte 23 de juny a les 10.00 h. per reclamar un espai de diàleg amb el Conseller d’Educació i Cultura i tornar enrere la decisió de suprimir el Consell de Joventut.

Deja un comentario

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Seguir

Recibe cada nueva publicación en tu buzón de correo electrónico.

A %d blogueros les gusta esto: