Skip to content

No a la Supressió del Consell de la Joventut de les Illes Balears. Concentració en suport al CJIB

20 junio 2012

No a la Supressió del Consell de la Joventut de les Illes Balears Concentració en suport al CJIB. Rectificau! Dissabte 23 de juny a les 10.00 h, davant el Parlament de les Illes Balears.

Bon dia entitats,

com bé sabreu la setmana passada vàrem suspendre la concentració en suport al CJIB per no haver sol·licitat l’autorització en temps i forma, dit això, volem comunicar-vos a totes les entitats que ja tenim nova data per la concentració, serà el proper dissabte 23 de juny a les 10.00 h. i aquest cop hem sol·licitat l’autorització en temps i forma, per tant esperam que pogueu ajudar-nos a convocar a tots els vostres membres i usuaris i ajudar-nos amb la difusió. Tot seguit vos presentam la convocatòria general que podeu fer arribar als vostres contactes amb tots els canvis i apreciacions que volgueu introduir:

El passat 30 d’abril, el Govern de les Illes Balears anuncià la voluntat de suprimir el CJIB, dins el paquet de mesures urgents – Pla per a l’equilibri econòmic de les Illes Balears – , alegant motius econòmics, aquest fet ha provocat l’obertura d’un espai de reflexió dins el moviment associatiu juvenil de les illes i el missatge de mantenir viu l’instrument de participació i interlocució creat l’any 1985 mitjançant llei al Parlament.

El passat 5 de maig l’assemblea d’associacions juvenils decidí dur a terme un acte reivindicatiu i és per aquest motiu que vos convocam, representants d’entitats, membres i usuaris del moviment associatiu i a tothom en general a venir a davant l’entrada del Parlament de les Illes Balears (Carrer Palau Reial) el proper dissabte 23 de juny a les 10.00 h. per reclamar un espai de diàleg amb el Conseller d’Educació i Cultura i tornar enrere la decisió de suprimir el Consell de Joventut.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: