Saltar al contenido

El moviment associatiu juvenil de les Illes Balears acorda constituir una plataforma juvenil hereva del CJIB

9 septiembre 2012

El moviment associatiu juvenil de les Illes Balears acorda constituir una plataforma juvenil hereva del CJIB. Representants de les entitats juvenils de les Illes critiquen al Govern Bauzà i al conseller Bosch per extingir el Consell de Joventut sense haver exposat a dia d’avui cap motiu.

Avui, 8 de setembre de 2012 a Can Alcover, Espai de Cultura, s’han reunit, amb caràcter extraordinari, els membres de les entitats juvenils de les Illes Balears que conformaven el Consell de la Joventut per tal d’analitzar l’extinció de l’entitat pública per part del Govern Bauzà el passat divendres 31 d’agost.

Cal recordar que el Consell de la Joventut de les Illes Balears era una entitat de dret públic creada fa quasi 27 anys pel Parlament de les Illes mitjançant la llei 2/1985.

Durant la reunió d’avui s’ha abordat l’esperat anunci de supressió del CJIB i que respon a raons únicament polítiques, ideològiques i com no, d’oportunitat, també s’ha valorat la covardia de la Directora General, Isabel Cerdà i del Conseller Rafael Bosch,que en cap moment, des de l’anunci de la supressió, han donat la cara davant els representants del CJIB.

Durant la reunió d’avui matí, l’assemblea d’entitats ha decidit constituir una plataforma d’entitats, amb personalitat jurídica pròpia per tal de vehicular una veu forta i contundent del moviment associatiu juvenil, hereva del fins ara Consell de la Joventut de les Illes Balears. Els objectius d’aquesta plataforma seran, en la mesura de les possibilitats, els mateixos que el CJIB, vetllant en tot moment per les polítiques de joventut de l’administració i pels drets de tots els joves de les Illes.

A la reunió d’avui, han assistit les entitats que fins ara formaven el CJIB, entitats de tots els àmbits i de totes les Illes tals com; el Moviment Escolta, el Grup d’Esplais de Mallorca, Creu Roja Joventut, Organització Juvenil Espanyola, Joves de Mallorca per la Llengua, Ben amics, Centre d’Estudis de l’Esplai, Juventud Idente, entitats juvenils polítiques, etc.

Can Alcover, Espai de Cultura, Palma 8 de setembre de 2012.

One Comment leave one →

Trackbacks

  1. Bitacoras.com

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: