Skip to content

XIV Triangle Jove #IndignAcció

8 octubre 2012

Les entitats i els consells locals de joventut membres del Consell de la Joventut de les Illes Balears, del Consell de Joventut del País Valencià i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya ja poden inscriure’s a la XIV Trobada d’entitats que organitza la Fundació Triangle Jove, un projecte compartit entre els tres consells de joventut.

La Trobada d’enguany es farà a la Coma-Ruga, a l’Alberg de Santa Maria del Mar, els propers 19, 20 i 21 d’Octubre amb el lema “#indignacció, de la indignació a l’acció”. Tractarà sobre la participació, la qualitat democràtica i la importància del model dels consells de joventut com escoles de ciutadania.

A la Trobada es combinen els espais lúdics i d’intercanvi amb les ponències, la formació i el debat. És una oportunitat de coneixença i intercanvi entre les entitats juvenils dels tres territoris que ofereix un espai de formació, reflexió i d’aportació d’idees. Servirà, també, per reforçar els llaços entre els consells de joventut, en un moment complicat per el reconeixement d’aquests i les respectives administracions.

Organitza: Fundació Triangle Jove, CNJC, CJIB, CJCV

Patronat ampliat Triangle Jove

Anuncios
No comments yet

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: